Meniu

duminică, 28 septembrie 2014

QuickMobile aduce iPhone 6 și în România

QuickMobile (Trendsetter în domeniul comercializării produselor de IT&C în România) lansează în premieră iPhone 6 și iPhone 6 Plus; plasând asfel România în topul țărilor în iPhone 6 a fost livrat începând cu 19 septembrie 2014. Prețurile pornesc de la 3.499 lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Telefoanele sunt disponibile în trei culori: alb, auriu și gri.

QuickMobile și Iphone 6
 “Nu am dorit doar să aducem în premieră iPhone 6 și iPhone 6 Plus ci am vrut în primul rând să creăm o altfel de experiență de cumpărare pentru cei din România. QuickMobile și-a propus să arate că se poate și fără cozi, linii de așteptare și ore pierdute la ușa magazinelor și mai ales că se poate în România. Și a reușit fără nicio urmă de îndoială deoarece primele modele de iPhone 6 și iPhone 6 Plus deja au părăsit depozitul nostru și au plecat spre clienți” (Tudor Tiboc, CEO QuickMobile).

Iată câteva din detaliile tehnice ale ultimelor tehnologii marca Apple:
• Datorită noilor procesoare A8, iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cu 50% mai rapide decât primele telefoane lansate de Apple și cu 25% decât modelele anterioare.
• În una din cele mai subțiri carcase de până acum, iPhone ascunde un co-procesor M8 care măsoară presiunea aerului pentru a detecta altitudinea la care se află utilizatorul telefonului.
• iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch șio rezoluție HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli.
• Sistem de operare iOS 8.
• Baterie cu o autonomie de pana la 14, respectiv 24 de ore.
• Camera de 8 megapixeli a noilor telefoane Apple detectează automat fețele persoanelor fotografiate, iar cu ajutorul stabilizatorului de imagine va permite realizarea de fotografii de calitate și în condiții de luminozitate slabă.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus pot fi deja achiziționate din România fără să stai la o coadă de un kilometru ca la New York. La noi este mult mai simplu, un click pe quickmobile.ro, lansezi comanda și în cel mai scurt timp primești acasă multdoritul terminal. Ori vrei să-l câștigi? Atunci n-ai decât să intri pe blogul lui Cristian, participi la concurs și poți fi chiar tu norocosul care va intra în posesia unui iPhone 6 oferit de QuickMobile. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

✉ ✉ ✉ Formular de contact (◑‿◑)

Nume

E-mail *

Mesaj *