Meniu

joi, 15 ianuarie 2015

FoodPanda

Ce faci atunci când cu totul întâmplător te trezeşti cu casa plină de musafiri, care pe lângă faptul că nu şi-au anunţat vizita mai sunt şi flămânzi? Simplu. Intri pe site-ul FoodPanda, comandă mâncarea preferată chiar de la domiciliul tău şi poţi beneficia în cel mai scurt timp de o gamă divesă de bucate alese (mâncare românească, mediteraneană, chinezească, asiatică, tip Fast-Food, pizza, etc), care, cu siguranţă o să satisfacă şi cele mai exigente gusturi ale prietenilor tăi.


Şi încă un lucru foarte important! Acum poţi să comanzi mâncarea preferată şi de pe telefonul mobil. Asta te va ajuta foarte mult în cazul în care ai avut o zi plină la muncă şi nu mai ai chef nici de gătit, nici măcar să-ţi încălzeşti mâncarea (care s-ar putea să o mai ai de ieri prin frigider). Cum? La fel de simplu. Descarci aplicaţia Android-PandaFood şi îţi comanzi mâncarea preferată chiar în drum spre casă.

Acest site oferă un serviciu rapid şi de calitate celor care locuiesc în unul din cele 12 oraşe enumerate mai jos: Arad, Bucureşti, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu sau Timişoara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

✉ ✉ ✉ Formular de contact (◑‿◑)

Nume

E-mail *

Mesaj *