Meniu

luni, 23 februarie 2015

Dar din dar se face rai

Un om cu suflet mare aflat în scaunul cu rotile încearcă să ajute un semen de-al nostru. Este vorba despre bloggerul Zolty, care suferind de distrofie musculară congenitală (o boală ereditară ce afectează aparatul locomotor) a fost nevoit să-şi achiziţioneze un scaun electric.

Între timp colegul nostru a primit un alt scaun, iar pe cel vechi vrea să-l doneze unei persoane care suferă de aceeaşi boală, astfel Zolty iniţiază pe pagina sa un concurs dedicat persoanelor cu dizabilităţi. Scaunului electric îi lipsesc însă acumulatorii (care costă cca 1.500 de lei) iar pentru ca inţiativa lui Zolty să poată fi dusă la capăt, este nevoie de un sponsor inimos care să suporte aceste cheltuieli, cât şi pe cele legate de transportul scaunului până la câştigător.

Toate propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail, la contact@blogalinitiative.ro, urmând ca sponsorul să fie răsplătit cu articole bune scrise de o parte din bloggeri români.

Mai multe detalii găseşti pe blogul lui Zolty, aici:http://zoltybogata.ro/concurs-pentru-persoane-cu-dizabilitati-premiu-un-carucior-electric 

Bravo Zolty!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

✉ ✉ ✉ Formular de contact (◑‿◑)

Nume

E-mail *

Mesaj *